savjeti

Navigacija za mobilne telefone na www.mojmob.me Poruči instalaciju

navigacija za mobilne telefone

Cijena je i više nego povoljna! Ukoliko navedete da ste došli do kontakta preko našeg sajta ostvarujete popust

iGO primo navigacija je po nama jedan od najboljih navigacionih softverskih paketa na GPS navigacionom tržištu navigacionih softvera.

Posle velikog uspjeha koji je u prethodnoj deceniji postigla sa svim izdanjima svojih iGO navigacija, mađarska kompanija NNG je izdala najnoviji iGO Primo navigacioni softver. Za vrlo kratko vrijeme najnovija iGo Primo navigacija je postala najčešće instalirani navigacioni softver kada se uporedi sa skoro svim navigacionim softverskim platformama.

Popravi telefon sam

Prodaj telefon na www.mojmob.me

iGo Primo navigacija izdanje je navigacioni softverski paket baziran na platformi sada već legendarnog iGO Primo 2.o. Dizajniran je tako da može raditi sa svim android smartfonovima i tabletima kao i sa svim portabl WIN CE (5.0 i 6.) GPS navigacijama.

Posebno dobro funkcioniše i sa bilo kojim iOS uređajem (iPhone, iPad,iPod).

Posle detaljnog testiranja na većem broju portabl GPS Navigacija primjetno je da i najnovija iGO Primo navigacija u sebi nosi brz i kvalitetan algoritam kao i njegov legendarni prethodnik iGO Primo 2.4.

Najbolje performanse pruža kada se instalira na gps navigacije sa 128 MB RAM memorije, mada je solidno radio i uz one sa 64 MB RAM memorije.

Cijena ugradnje navigacije za Android uređaje iznosi 15€. Ukoliko navedete da ste do kontakta došli preko sajta www.mojmob.me dobijate popust, a cijena ugradnje iznosi svega 10€. KLIKNI DA ZAKAŽEŠ UGRADNJU